Подаръчните ваучери

Подаръчните ваучери са един интересен и различен подарък независимо от повода, подходящ както за приятели, познати, колеги, така и за членове на семейството или роднини. 
Подаръченият ваучер на 7 arts.bg може да бъде заявен по електронен път или лично на място в офиса на компанията, като заплащането става в брой или по банков път.
Подаръченият ваучер ще даде пълен достъп до богатото съдържание  на 7 arts.bg от Театър, Опера, Балет, Кино, Стендъп комеди и Фолколор в рамките на 12 месеца.
Съдържаноето на платформата се обновява всеки месец с знакови заглавия от свтовната и българска сцена.
Всички притежатели на падаръчният ваучер, регистрирайки се със своят имейл ще имат възможността и да участват получат iPhone 13.Може да следите Подаръчната кампания на платформата  7 arts.bg, като и в Youtube страницата на подкаста  #ОтКликни на изкуството.

Общи правила и условия:
 Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи   достъп до услугата на 7 arts.bg при следните условия:
 • Подаръченият ваучер на 7 arts.bg е личен за притежателя и не може да се преотстъпва, както и не подлежи на   осребряване
 • Подаръчният ваучер е с валидност 1 година от датата на активация
 • От Подаръченият ваучер на 7 arts.bg може да се възползва един абонат на максимум 4 устройства
 •Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.
 • В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава