Често задавани въпроси

 

Какво е 7Arts.bg

7Arts.bg е услуга за стрийминг, която предлага голямо разнообразие от български театрални постановки, опера, балет, филми, анимация, документални филми, художествена гимнастика  и други на различни устройства, свързани с интернет. Винаги може да откриете нещо ново, защото всяка седмица се добавя ново съдържание!

За кого е предназначена платформата?

Платформата е предназначена за широк кръг от зрители, както от цялата страна така и за всички наши сънародници пръснати на 7 континента.

Как може да се гледат видеата?

Съдържанието в 7Arts е достъпно от всички уеб браузъри и може да се гледа на компютър, таблет, телефон или Smart TV. За да можете да гледатe съдържанието, моля подсигурете бърза и надеждна интернет връзка.

Има ли съдържание, подходящо за деца?

Налична е отделна селекция предназначена за деца, която включва българска анимация, куклен театър, както и опера за деца.

Къде мога да открия закупеното съдържание?

Закупеното от Вас видео или списък с видео съдържание е налично в менюто “Гледай”. След като периода на закупеното от Вас съдържание изтече, видеото спира да бъде налично във Вашият списък. Чрез акаунта Ви може да следите Вашите покупки, плащания, данни за акаунт.

Как да закупя дадено видео?

За да имате достъп до услугите и съдържанието, предоставени от 7Arts, е необходимо да сте навършили 18-годишна възраст. Необходимо е да разполагате и с кредитна карта или дебитна карта. Профилът ще е регистриран към държавата, от която е направена регистрацията.

Мога ли да си изтегля закупеното от мен съдържание?

Възможностите, които Ви предоставя 7Arts е да “Гледате сега” – в рамките на 4 часа след закупуването на съдържание и “Гледай в рамките на 48 часа”. Съдържанието се предоставя само и единствено онлайн. Съдържанието е обект на авторско право, нарушаването му е подсъдно.

Плащането ми не беше прието. Какво да правя?

Ако плащането ви не бъде прието, моля проверете картата и детайлите на сметката си, наличността по нея и датата на изтичане на картата. Уверете се, че картата позволява онлайн покупки.

Статусът на поръчката ми е „в момента се Обработва“?

При успешно заплащане от Ваша страна, видеото, което сте заплатили е вече активно за периода, който сте избрали. След вход в платформата в горният десен ъгъл (между бутоните Вход и Изход) натискайки бутона Гледай ще бъде зареден вашият видео списък.

КАКВО ОЗНАЧАВА „Онлайн излъчването е ограничено за вашата територия?“

Една част от нашето съдържание е ограничено за определени географски територии, но може да бъде гледано  в други градове в страната и чужбина.“

Други

Ако имат други въпроси, моля свържете се с нас на имейл: info@7arts.bg или на Facebook страницата ни.