З А Р Е Ж Д А Н Е

 

Често задавани въпроси

7arts.bg е първата българска стрийминг платформа за изкуство, в която можете да откриете невероятни заглавия (родни и чужди) в 7 категории – кино, театър, опера, балет, фолклор, за децата, Stand-up comedy.
За да се възползвате от безплатния едносмедмичен период, изискваме пълна регистрация на нашата платформа – в нейните стъпки следва да създадете профила си, да изберете абонамент и да представите средство за плащане.
Безплатният едноседмичен период е достъпен само веднъж за новорегистрирали се потребители. Ако вече имате профил в системата и веднъж сте се възползвали от безплатния достъп, няма да можете да достъпвате съдържанието ни, ако не заплатите абонамент.
Сумата за избрания от Вас абонаментен план ще бъде изтеглена след края на 7-дневния безплатен период. Това ще се случи в деня, след изтичане на 7-дневния безплатен период. Ако сте избрали месечен абонамент и сте се регистрирали на 01.05.2022, то тогава на 08.05.2022 ще изтеглим АВТОМАТИЧНО сумата от Вашата сметка. Вашият абонамент може да бъде прекратен по всяко време в няколко лесни стъпки.
Със закупуването на месечен/ годишен абонамен получавате правото да гледате нашето съдържание на до 3 устройства – без значение какви са те (екран, таблет, телефон).
Можете да преминете от месечен към годишен абонамент и обратното по всяко време. Ако желаете да прекратите абонамента си, можете да го направите в няколко лесни стъпки: - Влезте в профила си; - Натиснете върху потребителското си име (вдясно); - Изберете менюто „Настройки“; - Изберете бутона „Прекратяване на абонамента“.
При нужда от съдействие, можете да се свържете с нас: - На официалната ни Facebook страница - На нашия Instagram профил - На имейл: [email protected]
„Откликни на изкуството“ е подкастът на 7arts.bg. Водещ е българският актьор и инфуенсър – Стефан Попов-CHEFO , а гостите са познати имена от различни аспекти на творчеството в България – актьори, режисьори, сценаристи, писатели, художници, музиканти и още много.