7Артс

Често задавани въпроси

7Arts.bg е услуга за стрийминг, която предлага голямо разнообразие от български театрални постановки, опера, балет, филми, анимация, документални филми, художествена гимнастика и други на различни устройства, свързани с интернет. Винаги може да откриете нещо ново, защото всяка седмица се добавя ново съдържание!
Платформата е предназначена за широк кръг от зрители, както от цялата страна така и за всички наши сънародници пръснати на 7 континента.
Съдържанието в 7Arts е достъпно от всички уеб браузъри и може да се гледа на компютър, таблет, телефон или Smart TV. За да можете да гледатe съдържанието, моля подсигурете бърза и надеждна интернет връзка.
Налична е отделна селекция предназначена за деца, която включва българска анимация, куклен театър, както и опера за деца.
Закупеното от Вас видео или списък с видео съдържание е налично в менюто “Гледай”. След като периода на закупеното от Вас съдържание изтече, видеото спира да бъде налично във Вашият списък. Чрез акаунта Ви може да следите Вашите покупки, плащания, данни за акаунт.
За да имате достъп до услугите и съдържанието, предоставени от 7Arts, е необходимо да сте навършили 18-годишна възраст. Необходимо е да разполагате и с кредитна карта или дебитна карта. Профилът ще е регистриран към държавата, от която е направена регистрацията.
Възможностите, които Ви предоставя 7Arts е да “Гледате сега” – в рамките на 4 часа след закупуването на съдържание и “Гледай в рамките на 48 часа”. Съдържанието се предоставя само и единствено онлайн. Съдържанието е обект на авторско право, нарушаването му е подсъдно.
Ако плащането ви не бъде прието, моля проверете картата и детайлите на сметката си, наличността по нея и датата на изтичане на картата. Уверете се, че картата позволява онлайн покупки.
При успешно заплащане от Ваша страна, видеото, което сте заплатили е вече активно за периода, който сте избрали. След вход в платформата в горният десен ъгъл (между бутоните Вход и Изход) натискайки бутона Гледай ще бъде зареден вашият видео списък.
Една част от нашето съдържание е ограничено за определени географски територии, но може да бъде гледано в други градове в страната и чужбина.“
Ако имат други въпроси, моля свържете се с нас на имейл: [email protected] или на Facebook страницата ни.
Loading