Национална културна платформа 7Arts.bg

Национална културна платформа 7Arts.bg  обединява изкуството на множество държавни и независими театри, опери, популярни български музиканти, представя най-доброто от новото българско кино, балет и перформативни изкуства, комедийни спектакли, изобразителни и фотоизложби, съвременно изкуство.

"Творчество без граници"

Платформата 7Arts.bg превъплъщава идеята за „творчество без граници“, а именно – добавена артистична стойност и представлява отличен пример за концептуален проект, разработен на базата на коопериране и дигитално свързване, представящ многообразие от артистични интерпретации и подходи.

Изкуството през нов поглед

В това виртуално пространство седемте жанра на изкуството под своята обединена форма, са достъпни за всички в най-безкомпромисното си качество и биха могли да се потребяват отвсякъде и по всяко време – ключова функционалност, която обуславя и мотото на  7Arts.bg – Изкуството през нов поглед.

7Arts - изкуството през новото време

Поредното доказателство за способността на културния сектор умело да се адаптира към настъпващите промени и да използва „НОВОТО“ в полза на „СТАРОТО“, 7Arts.bg се появи в ролята на обединяваща трибуна за изкуство през новото време.

old-art

С подкрепата на

7Arts.bg се осъществява с подкрепата на Народен Театър „ Иван Вазов“, Държавна Опера Стара Загора, Държавен куклен театър Стара Загора и много други театри и културни институции.