7Артс

Национална културна стрийминг платформа 7Arts

7arts.bg е дигитална платформа за стрийминг на видео съдържание: на живо, по заявка (при поискване) и под формата на абонамент (за отложено гледане).

Създадена през юни 2020г., тя обединява различните сфери на изкуството:
кино, театър, опера, балет, анимация, стендъп комедия и специална селекция за деца (куклени спектакли и детска анимация).

Синергията от различни изкуства в основните им жанрове и достъпът до съдържание от репертоара както на столичните, така и на регионалните културни институции, превръща 7Arts в национално представена културна платформа.

На 7arts.bg могат да се открият от вечните класики на българското кино до съвременни филмови заглавия, емблематични театрални представления и шедьоври на родната оперна и балетна сцена, юбилейни фолклорни спектакли и не излъчвани досега анимация и куклени постановки за деца

Платформата представя значимото в българската култура с фокус върху различни поколения - от първи ред, в уюта на дома, по всяко време и от всяка точка на света

7Arts е съвременният поглед към изкуството през 21-ви век и възможност за културния сектор да разшири своите публики в динамични и предизвикателни времена, като се адаптира към промените и съхрани своето творчество през технологиите.

Свържете се с нас
[email protected]7arts.bg

Loading