З А Р Е Ж Д А Н Е

 

7arts.bg - Дигиталната стрийминг платформа за култура

ИЗКУСТВОТО
ПОД ЕДИН
ПОКРИВ

7 дни безплатно след регистрация.


 

АКТИВИРАЙ ВАУЧЕР

ВАУЧЕР
fernand cortez fernand cortez Гледай на всички устройства

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

7arts.bg е първата българска стрийминг платформа за изкуство, в която можете да откриете невероятни заглавия (родни и чужди) в 7 категории – кино, театър, опера, балет, фолклор, за децата, Stand-up comedy.
Безплатният едноседмичен период е достъпен само веднъж за новорегистрирали се потребители. Ако вече имате профил в системата и веднъж сте се възползвали от безплатния достъп, няма да можете да достъпвате съдържанието ни, ако не заплатите абонамент.
Сумата за избрания от Вас абонаментен план ще бъде изтеглена след края на 7-дневния безплатен период. Това ще се случи в деня, след изтичане на 7-дневния безплатен период. Ако, например, сте избрали месечен абонамент и сте се регистрирали на 01.05.2022, то тогава на 08.05.2022 ще изтеглим АВТОМАТИЧНО сумата от Вашата сметка. Вашият абонамент може да бъде прекратен по всяко време в няколко лесни стъпки.
Със закупуването на месечен/ годишен абонамен получавате правото да гледате нашето съдържание на до 3 устройства – без значение какви са те (екран, таблет, телефон).
Можете да преминете от месечен към годишен абонамент и обратното по всяко време. Ако желаете да прекратите абонамента си, можете да го направите в няколко лесни стъпки: - Влезте в профила си; - Натиснете върху потребителското си име (вдясно); - Изберете менюто „Настройки“; - Изберете бутона „Прекратяване на абонамента“.